GeoMax Zenith40

Uitgerust met NovAtel’s nieuwste, geavanceerde meetprocessor en ondersteuning voor snel convergerende Precise Point Positioning (PPP), biedt deze antenne het hoogste niveau van technologie en voldoet aan de strengste MIL-normen. De Zenith40 zorgt voor een workflow die is afgestemd op uw behoeften dankzij de gebruikersgerichte X-PAD Ultimate-veldsoftware of de flexibiliteit om uw eigen software op elke veldcontroller te gebruiken. De combinatie van dit alles in een slimme GNSS-antenne creëert een ongeëvenaarde oplossing.

X-PAD

X-PAD Ultimate, de toegewijde GeoMax-veldsoftware, overtuigt met een perfecte balans tussen duidelijke structuur, ongecompliceerde workflows en hoge functionaliteit. Door nauwe samenwerking met key-users wordt deze altijd up-to-date gehouden.
Het GeoMax-softwareaanbod wordt gecompleteerd door X-PAD Fusion, PAD Fusion heeft de veelzijdigheid en flexibiliteit om alle gegevenstypen van zowel GeoMax-sensoren als andere bronnen van derden, zoals drones, te fuseren.

Superieure positionering

Meten in moeilijke omstandigheden – zoals werken onder bomen, of onnauwkeurige resultaten vanwege multipath-signalen worden aanzienlijk verbeterd dankzij de verbeterde GeoMax Q-Lock Pro RTK, die ook de time-to-fix verkort. Ook aan boord van de Zenith40, Hexagon’s TerraStar Precise Point Positioning (PPP)-service die C-Pro-correctiegegevens levert met kwaliteit op centimeterniveau over de hele wereld.

Handige advertentietools

De innovatieve en unieke QR-iConnect-functionaliteit versnelt uw verbindingsproces. Gewoon scannen en gaan! Zenith40 kan ofwel volledig worden geconfigureerd binnen de veldsoftware of met de Zenith Manager, een stand-alone applicatie die beschikbaar is voor Windows- en Android-besturingssystemen.

Kwaliteit

Net als NovAtel en TerraStar is GeoMax een volwaardig lid van de gerenommeerde Zweedse Hexagon-groep. Door gebruik te maken van synergieën, het delen van componenten in combinatie met de kracht om samen te werken met premium leveranciers zoals SATEL en gebundeld met Hexagons uitgebreide productiekennis, kan GeoMax producten aanbieden op het hoogste prestatie- en kwaliteitsniveau.

Aanvraag Offerte

    × Kan ik u helpen?