Home » Totaal station

✓ Verkoop & verhuur

✓ Ruim aanbod

✓ Eenvoudige systemen

Totaal Station

Een gerobotiseerd totaal station bestaat uit drie essentiële delen. Het instrument, een tablet en de software. Zo is het mogelijk om via een totaal station uw bouwplaats te digitaliseren. Gerobotiseerde totaal stations geven u meer rust en inzicht in de bouwplaats, dit is enorm handig instrument omdat metingen kunnen uitgevoerd worden door 1 persoon.

Kom met ons in contact

totaal station

Zo werkt een gerobotiseerd totaal station

Met gerobotiseerde totaal stations meet u minstens twee punten. Door die punten te meten, weet het totaalstation waar het zich bevindt. Vanaf dat moment kunt u in het digitaal plan punten, lijnen en bogen meten om uit te zetten. Maar het is ook mogelijk om gewoon een stuk grond op te meten. Doordat de one man totaal stations volledig autonoom werken, heeft u geen hulp nodig. De robot draait 360 graden rond en vindt u op deze manier, dus het enige wat u hoeft te doen is rondlopen met een prisma. Het grote voordeel is dat een totaal station op millimeterniveau nauwkeurig is.

Welke software wordt er gebruikt bij gerobotiseerde totaal stations?

Bij Laser Control gebruiken we het merk GeoMax om de beste prijs-kwaliteitverhouding te garanderen. Zo zetten we in op intuïtieve software die heel gebruiksvriendelijk is. Iedereen die een bouwplan kan lezen, kan aan de slag met de uitvoering zonder landmeetkundige kennis. Met onze 3D-machinebesturing graaft u nauwkeuriger dan ooit. Als u digitaal wilt meten, dan hebben we daar ook apparatuur voor om u te helpen. Bent u toe aan het digitaliseren van uw bouwplaats? Dan is een totaal station een goed idee. Bekijk ons hele assortiment aan apparatuur dat wij verkopen en verhuren.

medewerkers
werkman Laser Control

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze gerobotiseerde totaal stations? Of wilt u een offerte aanvragen voor een totaal station? Neem dan contact op met Laser Control. Wij zijn gevestigd in Gent, maar we verzenden onze producten naar locaties in het hele land. Stuur een e-mail naar info@lasercontrol.be of neem telefonisch contact met ons op via 09/226.83.29. Onze vakmensen helpen u zo spoedig mogelijk verder en voorzien u van de gevraagde informatie.

Contact

Laser Control bv
Speistraat 41
9030 Mariakerke - gent

Tel 09/226.83.29

BTW BE0460.719.613

Mail: info@lasercontrol.be

× Kan ik u helpen?