Home » Rioollaser

✓ Verkoop & verhuur

✓ Ruim aanbod

✓ Eenvoudige systemen

Rioollaser

Zoek niet langer indien u op zoek bent naar een rioollaser om uw project tot een goed einde te brengen. Dankzij een rioollaser is het mogelijk om rioleringsbuizen onder afschot te plaatsen. Wilt u meer weten over de toepassingen van dit type laser? Bij Laser Control, ons bedrijf in Gent te Oost-Vlaanderen, hebben we de meest geschikte rioollaser in het aanbod. 

Kom met ons in contact

Rioollaser

Wat zijn de toepassingen van een rioollaser?

Een rioollaser komt van pas wanneer er rioolbuizen moeten worden aangelegd. De laser projecteert een straal die u kan opvangen aan de hand van een target waarop u kan zien hoe de buis moet geplaatst worden. Dit specifieke percentage is nodig om het water goed te laten weglopen. Natuurlijk staan de professionals van Laser Control tijdens elk moment in het proces voor u klaar met gedegen advies. Denkt u er bijvoorbeeld aan om een afsluitcilinder, een lijnlaser of een GPS voor landmeters te huren of aan te schaffen? Ook dan zit u goed bij ons.

Contacteer ons bij verdere vragen

Bij verdere vragen over een laser of ons ander topografisch materiaal kunt u ons altijd contacteren. Gebruik het handige online contactformulier, stuur een e-mail naar info@lasercontrol.be of bel ons via het nummer 09/226.83.29. Wij staan klaar met betrouwbaar advies op maat van uw project.  

medewerkers

Contact

Laser Control bv
Speistraat 41
9030 Mariakerke - gent

Tel 09/226.83.29

BTW BE0460.719.613

Mail: info@lasercontrol.be

× Kan ik u helpen?