GeoMax X-PAD Ultimate Build

 

Op maat van de bouw.

 

X-PAD Ultimate Build is een op maat gemaakte, flexibele, modulaire software voor topografische taken zoals meten, uitzetten, BIM-controle en meer.  X-PAD werkt op het Androidplatform en brengt op die manier de beste technologie naar topografie.


Ultimate Build is een speciale en aangepaste versie van X-PAD Ultimate Survey, met specifieke modules die van toepassing  zijn bij bouw- en constructiebedrijven.

Hierdoor kan u alle meetopdrachten ter plekke op een autonome  manier oplossen, waardoor de productiviteit verbetert en de kosten dalen.


Om X-PAD Ultimate Build te gebruiken hoeft u geen expert te zijn; alle handelingen worden begeleid door de software. Zo kan ook iemand die geen ervaring heeft in het landmeten aan de slag met  professionele instrumenten.


 

Categorieën: , ,

Modules

 • GNSS
  Hoofdmodule met alle functies voor meten en uitzetten met GNSS-ontvanger.
 • TPS
  Hoofdmodule met alle functies voor meten en uitzetten met het manueel totaalstation.
 • Robotic
  Alle functies voor uw landmeetrobot.
 • X-Pole
  Laat toe om tegelijkertijd met TPS en GNSS te werken met behulp van de beste eigenschappen van elk systeem en met maximale flexibiliteit.
 • BIM
  Biedt u de mogelijkheid om BIM-modellen te importeren en daarna te extrapoleren voor controle- en uitzetwerk (punten, lijnen, vlakken).
 • Volumes en oppervlakken
  Creëer en importeer 3D-oppervlakken voor alle uitzetwerk; functies voor volumeberekening volgens verschillende methoden.

Aanvraag offerte

  Brochures

  GeoMax X-PAD Ultimate