Aanbieding!

GNSS Stonex S900A met IMU en controller. Complete meetset! (Demo set)

9.000,00 6.249,00 excl. BTW

Dit is een complete meetset!

Deze set bevat: GPS V30 in transportkoffer met lader en batterij (2 stuks), telescopische staaf tot 2m en iHand20 controller met houder met Survey software

Op voorraad

Categorieën: , ,

Beschrijving

Krachtige precisie met aRTK-capaciteit.

Alle satellietsystemen.

De S900A is uitgerust met een 394-kanaals hoog performant GNSS-board en ondersteunt meerdere satellietconstellaties: GPS, GLONASS, BEIDOU en GALILEO, inclusief L-band-correctie.


Connectiviteit.

Via de 4G-GSM-modem is een snelle internetverbinding gegarandeerd voor ontvangst van correctiegegevens (RTK) en het beheer van de kaarten op de achtergrond zoals Google maps.
In de verbazingwekkend compacte structuur maken de Bluetooth- en Wi-Fi-modules altijd een betrouwbare gegevensstroom naar de controller mogelijk, en de geïntegreerde UHF-radiomodem met selecteerbare frequenties, maakt S900A het perfecte systeem voor een GNSS Base of Rover.


aRTK.

De S900A is voorzien van aRTK-technologie, die u in staat stelt, via satelliet, een ononderbroken centimeternauwkeurig oplossing te geven op plaatsen waar lokale RTK-communicatieverbindingen niet stabiel zijn. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld randen van gebouwen juist in te meten. Straf.


E-Bubble.

Met de E-Bubble-sensor kan de valstok tot 30° schuin gehouden worden, uw meting wordt gecompenseerd, zelfs in ruwe omgevingen en in de aanwezigheid van magnetische velden.


Hot swappable batterijen.

Twee intelligente hot-swappable batterijen geven u tot 12 uur gebruik, de antenne dient niet uitgeschakeld te worden bij een accuwissel.


Robuust.

Door de IP67-certificering zorgt de Stonex S900A dat u in de zwaarste omstandigheden kan gaan meten.