Unicontrol 3D

Dit 3D graafindicatiesysteem zet de 3D wereld op zijn kop. Door de unieke prijs/kwaliteit verhouding kan dit systeem geïnstalleerd worden op zowel een mini graver als een long reach graafmachine. Zelfs graafmachines met een zwenkbare giek kunnen nu volledig 3 dimensionaal meten, een echte gamechanger. Door de draadloze verbinding tussen de tablet en de GNSS-ontvangers, kunt u diezelfde tablet gebruiken voor de rover, wat weer een kostenbesparing met zich meebrengt.

Categorieën: ,

Beschrijving

Een eenvoudig en duidelijk systeem

Misschien klinkt het moeilijk en tijdrovend om een 3D-gps-besturingssysteem voor graafmachines onder de knie te krijgen. Unicontrol 3D is hier om te bewijzen dat het niet zo hoeft te zijn. Al die tijd was het onze missie om het werk van de machinist te vereenvoudigen en onnodige uitdagingen te vermijden. Daarom hebben we een zeer intuïtief en eenvoudig te installeren systeem ontwikkeld.

De sensoren

De ultra snelle sensoren houden u constant nauwkeurig op de hoogte van uw werkvoortgang. Unicontrol 3D ondersteunt zwenkgiek, dubbele giek en kantelrotator met speciale sensoren. Hellingen en diepte worden voortdurend bijgewerkt, wat resulteert in een snelle en nauwkeurige uitvoering.

Dubbele GNSS en antenne

Nauwkeurigheid, minder fouten en verhoogde productiviteit. Met een dubbele GNSS-box en antennes kunt u positioneringstaken uitvoeren zonder te wachten.

Tablet

Het vertrouwde, gebruiksvriendelijke Android-systeem en het draagbare draadloze scherm stroomlijnen uw werk. De eenvoudige interface biedt gemakkelijke toegang tot menu’s en gegevens – slechts een paar aanrakingen op het scherm en u bent klaar om te beginnen. Met alles bij de hand is de draadloze tablet gebouwd voor een leven op de bouwplaats.

Dataflow

Eenvoudige integratie met uw huidige cloudoplossing. U kunt ontwerpbestanden uploaden, uw projectgegevens delen en bijwerken. De mogelijkheid om gegevens tussen machines en werkstations in een mum van tijd uit te wisselen, geeft u toegang tot uw gegevens, ongeacht de locatie.

Aanvraag offerte


    Dubbele giekZwenk giekTilt bakTilt rotator bak