[wpseo_breadcrumb]

✓ Verkoop & verhuur

✓ Ruim aanbod

✓ Eenvoudige systemen

Wilt u bouwlasers kopen?

Wilt u graag bouwlasers kopen? Laser Control levert aan professionals. Bouwlasers zijn enorm handig in de bouw. Daarnaast is het bij ons mogelijk om andere meetkundige apparaten te huren en te kopen aan een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Zowel voor woningbouw, grond- en waterwerken en wegenbouw hebben we de geschikte toestellen beschikbaar. Bij ons rekent u op service, support en deskundig advies wanneer u bouwlasers wilt kopen!

Kom met ons in contact

bouwlaser

Overweegt u om bouwlasers aan te kopen?

Bij Laser Control, gevestigd in Gent te Oost-Vlaanderen, kunt u bouwlasers kopen van het merk GeoMax. De goede hardware, prijs-kwaliteitverhouding en gebruiksvriendelijkheid maken van deze laser een waardevolle investering. Maar hoe werkt het nu precies? Een bouwlaser, die u bij ons kunt kopen, is iets waar u een horizontaal vlak of een hellend vlak mee uitzet en waarmee u horizontaal kunt meten hoe veel iets afwijkt van dat vlak. In een hellingslaser tikt u een percentage in. Daar wordt dan een meting gedaan of dat specifieke getal binnen of buiten die marge valt. Misschien past een afsluitcilinder, een digitale waterpas of een rioollaser beter bij uw project? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Wij herstellen en kalibreren uw bouwlasers

In ons eigen atelier kunt u terecht voor de herstelling en kalibratie van bouwlasers, roterende lasers en dergelijke. Onze technische kennis wordt al jarenlang omgezet in de praktijk. Kortom, wij nemen graag een adviserende rol in om al onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Die relatie op lange termijn? Die komt vanzelf! Vraag onze medewerkers gerust om hulp.

medewerkers
werkman Laser Control

Vertrouw op onze kennis

Wilt u advies krijgen bij het kopen van waterpastoestellen van GeoMax en bouwlasers? Bent u benieuwd naar ons ander topografisch materiaal of wilt u meer weten over ons bedrijf? Neem contact met ons op. Vraag om advies en onze medewerkers helpen u verder. Bekijk nu het hele aanbod dat Laser Control te bieden heeft. We zijn gevestigd in Gent maar leveren door het hele land.

Contact

Laser Control bv
Speistraat 41
9030 Mariakerke - gent

Tel 09/226.83.29

BTW BE0460.719.613

Mail: info@lasercontrol.be

× Kan ik u helpen?