Search
Close this search box.

Carlson BRx7

De Carlson BRx7 is een GNSS RTK ontvanger die hoge precisie en prestaties levert en tegelijkertijd duurzaam en compact is.

De BRx7 heeft veel communicatiemogelijkheden. Uitgerust met een GSM LTE-modem, de ontvanger is ideaal voor het werken met VRS referentiestation netwerken met een nauwkeurigheid van 8mm + 1ppm horizontaal en 15mm + 2ppm verticaal, en de ingebouwde dual-band UHF radio maakt base-rover meting waar GSM-dekking ontbreekt. BRx7 biedt ook carlson listen-listen , een unieke service die de uhf baseline lengte limiet elimineert.

BRx7-gebruikers met Carlson Listen-Listen hebben alleen een internetverbinding nodig om te genieten van een eenvoudige en gebruiksvriendelijke basisoplossing die een enkele basisontvanger ondersteunt met meerdere beweegbare ontvangers. De nieuwe Carlson ontvanger kan ook worden gebruikt voor statische metingen.

De Carlson BRx7 ontvanger is uitgerust met een meer dan 800-kanaals GNSS board. Standaard ondersteunt het alle momenteel beschikbare constellaties – GPS, Glonass, Galileo, BeiDou, QZSS, IRNSS, en maakt het ook het gebruik van Atlas L-Band signaal mogelijk. De moderne IMU-technologie die wordt gebruikt is onafhankelijk van de invloed van het magnetisch veld en maakt het mogelijk om de tiltkanteling tot een hoek van 60 te compenseren. Naast Bluetooth-communicatie kunt u met BRx7 wi-fi verbinden met elk mobiel apparaat. Via de ingebouwde webinterface heeft de gebruiker toegang tot de instellingen van de ontvanger.

Carlson BRx7 is voorzien van de unieke SureFix® technologie die de betrouwbaarheid van de RTK garandeert en de herhaalbaarheid, nauwkeurigheid en precisie verhoogt.

Met al zijn functionaliteit is de Carlson BRx7 compact in grootte en gewicht – slechts 1,25 kg met twee Hot-Swap batterijen. Het robuuste IP67-compatibele ontwerp omvat microSIM- en microSD-kaartsleuven, zodat u uw ingebouwde 8 GB geheugen uitbreiden tot 32 GB.

Zoals alle Carlson-apparaten is de BRx7 volledig compatibel met ‘s werelds populairste Carlson SurvPC/CE meetsoftware die beschikbaar is op traditionele Windows Mobile-veldcontrollers en Windows 10-tablets. Met SurvPC/CE kunt u uw BRx7-ontvanger volledig configureren via bluetooth-verbinding. Voor een betere controle en een hogere kwaliteit biedt SurvCE/PC een intuïtieve elektronische bel met automatische puntopname wanneer de ontvanger wordt genivelleerd.

Aanvraag Offerte

    × Kan ik u helpen?