[wpseo_breadcrumb]

✓ Verkoop & verhuur

✓ Ruim aanbod

✓ Eenvoudige systemen

Digitaal meten

Digitaal meten is enorm handig om een nauwkeurige meting waar te nemen. Laser Control heeft verschillende digitale meters waar u uit kunt kiezen. Heeft u hulp nodig bij uw project? Vraag dan onze experts om hulp. Zij helpen u bij het uitzoeken van een digitale meter voor al uw projecten en verbouwingen. 

Kom met ons in contact

digitaal

DIGITAAL METEN VOOR EEN NAUWKEURIGE METING

Digitaal meten kan zowel een voorbereidende als een uitvoerende of een controlerende functie hebben. Denk bijvoorbeeld aan precieze metingen op het terrein of een nameting ter controle. Na de nauwkeurige uitvoering van de metingen, heeft u een digitaal terreinmodel in handen. Zo kunt u het terrein uitzetten met een totaalstation of gaat u aan de slag met een graafkraan. Een van onze digitale meters is bijvoorbeeld de lijnlaser. Met dit apparaat ziet u makkelijk of uw project waterpas hangt. Daarnaast kan een bouwlaser enorm handig zijn. Met deze laser maakt u eenvoudig een berekening en kunt u op een handige manier meten. Met een 3D-machinebesturing graaft u nauwkeuriger dan ooit.

Vraag onze medewerkers om advies

Vraag onze medewerkers om hulp bij het digitaal meten. Zij helpen u bij het vinden van apparatuur en vertellen u hoe ze werken om een totaalproces in kaart te brengen. Wilt u meer weten over ons bedrijf? Neem contact op met onze medewerkers als u vragen heeft over het systeem of als u een offerte wilt aanvragen. Stuur een e-mail naar info@lasercontrol.be of neem telefonisch contact met ons op via 09/226.83.29. Onze medewerkers helpen u graag verder.

medewerkers

Contact

Laser Control bv
Speistraat 41
9030 Mariakerke - gent

Tel 09/226.83.29

BTW BE0460.719.613

Mail: info@lasercontrol.be

× Kan ik u helpen?