[wpseo_breadcrumb]

✓ Verkoop & verhuur

✓ Ruim aanbod

✓ Eenvoudige systemen

Digitale waterpas

Een digitale waterpas wordt gebruikt voor verschillende projecten, vooral binnenshuis. Zo is het mogelijk om een vlak gebied te vinden tussen palen, maar kunt u er ook voor zorgen dat de constructie gelijkmatig wordt gelegd. Een waterpasdarm, bijvoorbeeld van Nivcomp, maakt het makkelijk om nauwkeurig te meten. Bij Laser Control verkopen we een digitale waterpas/digitale pasdarm voor al uw metingen die binnenshuis moeten gebeuren. Bekijk nu de digitale waterpasdarm voor uw projecten!

Kom met ons in contact

digitaal

Hoe werkt een digitale waterpas?

Kortgezegd bevat een digitale waterpas een rol waar vloeistof inzit. Samen met het bakje van de waterpas, wordt er zo een betrouwbaar nulpunt gecreëerd. Via de rekenmachine installeert u het nulpunt en kunt u verder gaan met uw project. Deze digitale waterpasdarm is handig voor de bouw met hoogte- en vlakheidsmetingen. Vanuit het referentiepunt is het makkelijk om een nauwkeurige meting te doen. Hierdoor wordt het nauwkeurig graven gemakkelijker gemaakt.

De eigenschappen van Nivcomp

Nivcomp is een solide nivelleersysteem voor de bouw met hoogte- en vlakheidsmetingen. Het gaat om een continue digitale aflezing dat het hoogteverschil in millimeter meet ten opzichte van het door u ingegeven referentiepunt. Grote troeven bij dit systeem zijn onder andere dat u het toestel alléén kunt bedienen en het gebruikt kan worden zonder direct zichtpunt (vb. binnenmuren). Maar het is ook mogelijk om de Nivcomp te gebruiken met een meterpas. Bekijk daarnaast ook onze andere waterpastoestellen en vergelijk de verschillende opties. We zetten graag even de eigenschappen op een rijtje:

  • Bereik: 48 m
  • Nauwkeurigheid: 2 mm op 48 m
  • Gebruiksduur: batterijen 250 uur
  • Optie: set voor hoogtemetingen
  • 1 jaar garantie
  • Geleverd: Haspel in PP-koffer met snel oproller

Naast een digitale pasdarm verkopen we bij Laser Control ook kabeldetectoren. Dat maakt het makkelijk om kabels en leidingen te detecteren in de grond. Zo kunt u zien waar u veilig kunt graven zonder schade aan te richten.

medewerkers
werkman Laser Control

Neem contact op met onze medewerkers

Vraag nu een offerte aan voor onze digitale waterpasdarm van Nivcomp voor de verkoop of de verhuur ervan. Neem contact op met onze medewerkers als u vragen heeft over het systeem of als u een offerte wilt aanvragen. Stuur een e-mail naar info@lasercontrol.be of neem telefonisch contact met ons op via 09/226.83.29. Onze medewerkers helpen u verder. Het is bij Laser Control mogelijk om apparaten te kopen, maar ook om deze te huren. Ons bedrijf is gevestigd in Gent, maar we leveren in het hele land. Het huren van een apparaat is handig voor eenmalig gebruik. Laser Control werkt met particulieren en zakelijke klanten.

Contact

Laser Control bv
Speistraat 41
9030 Mariakerke - gent

Tel 09/226.83.29

BTW BE0460.719.613

Mail: info@lasercontrol.be

× Kan ik u helpen?