Search
Close this search box.

GeoMax X-PAD ULTIMATE SURVEY

Innovatief landmeten.

GeoMax X-PAD Survey geeft u controle over uw uitzet- en meetwerk door al uw meettools compleet te integreren op een duidelijke, visuele manier. Productief en flexibel, op  het Android-platform.


Uw databeheer.

Met X-PAD is het mogelijk foto’s, notities, GIS-attributen tot zelfs stemopnames te koppelen aan het gemeten punt. Handige info om op het kantoor de laatste ontwerpfase in te gaan, en op de uiteindelijke tekening een duidelijke meerwaarde te geven aan elk coördinaat.


Uitzetten.

Uitzetten in X-PAD gebeurt gemakkelijk en snel: stembegeleiding gidst u naar een punt terwijl een groot visueel kompas de oriëntering verduidelijkt. Het voorbereiden van een puntenlijst is niet meer nodig, u kan onmiddelijk een coördinaat uitzetten vanuit de geïmporteerde CAD-tekening. Niet enkel een punt, maar ook elk andere grafisch element is mogelijk.


De topografische CAD.

X-PAD geeft u een echte topografische CAD, met specifieke functies om een nieuw gemeten element te tekenen, te bewerken of te berekenen en eventueel direct uit te zetten.


En meer.

X-PAD biedt u een veelvoud aan tools. Augmented reality, BIM-modellen, first-person view, map viewer met WMS-service, het X-pole systeem dat GNSS en TPS naadloos integreert, real time data-uitwisseling met kantoor of in het veld, X-PAD zorgt ervoor dat u mee bent met de toekomst.

Eigenschappen:

 • GNSS
  Hoofdmodule met alle functies voor meten en uitzetten met GNSS-ontvanger.
 • TPS
  Hoofdmodule met alle functies voor meten en uitzetten met het manueel totaalstation.
 • Robotic
  Alle functies voor uw landmeetrobot.
 • X-Pole
  Laat toe om tegelijkertijd met TPS en GNSS te werken met behulp van de beste eigenschappen van elk systeem en met maximale flexibiliteit.
 • BIM
  Biedt u de mogelijkheid om BIM-modellen te importeren en daarna te extrapoleren voor controle- en uitzetwerk (punten, lijnen, vlakken).
 • Volumes en oppervlakken
  Creëer en importeer 3D-oppervlakken voor alle uitzetwerk; functies voor volumeberekening volgens verschillende methoden.
× Kan ik u helpen?