Zoek
Sluit dit zoekvak.

GeoMax Zenith06 Smart Antenna

Een eenvoudige GNSS-rover die u meer flexibiliteit geeft en meer tijd en geld bespaart.

Onderzoeksapparatuur kan duur en complex in gebruik zijn. Meer betaalbare apparaten op instapniveau voldoen niet altijd aan de nauwkeurigheidsnormen, wat kan leiden tot dubbel werk, materiaalverspilling of contractuele vervolging. De Zenith06 instapmodel antenne, met X-PAD veldsoftware, is een oplossing die zowel eenvoud als nauwkeurigheid biedt en tegelijkertijd kosteneffectief is.

Leer snel, begin sneller te werken

De eenvoudige rover en gebruiksvriendelijke veldsoftware elimineren de noodzaak van dure training en ervaring om betrouwbare resultaten te produceren. De software heeft een intuïtieve workflow, die zij aan zij met de klant is ontwikkeld, waardoor snelle gewenning mogelijk is. En als er vragen zijn, is er op elk moment realtime assistentie via remote support door ons team.

Naadloze en intuïtieve workflow

X-PAD-software, GeoMax-veldcontrollers en de Zenith06 GNSS zijn zorgvuldig gekozen en ontwikkeld om een ​​zorgeloze en efficiënte workflow te leveren. Dit begint met het versnelde verbindingsproces dankzij de innovatieve en unieke QR-iConnect-functionaliteit. Vergeet de tijd van moeizaam zoeken en selecteren van sensoren door uitgebreide apparaatlijsten te bladeren. Gewoon scannen en gaan!

Efficiënt en veilig gegevensbeheer

X-PAD 365, het webgebaseerde GeoMax-cloudplatform, is gemaakt om de uitdagingen op het gebied van gegevensbeheer en samenwerking aan te gaan die landmeters en bouwprofessionals elke dag tegenkomen.

Werken met de Zenith06, gegevens kunnen worden geopend, opgeslagen en gedeeld via de X-PAD 365 File Manager. Je gegevens zijn altijd veilig dankzij automatische back-ups.

Bovendien stelt de functie Collaborative Survey and Stakeout meerdere gebruikers in staat om samen aan hetzelfde meet- of uitzetproject te werken, realtime gemeten punten en tekeningen te delen en onmiddellijk de voortgang te zien.

Handig in gebruik

De Zenith06 is een ideaal instrument voor een hele dag werken in het veld. Met zijn compacte, lichtgewicht ontwerp is de slimme antenne gemakkelijk mee te nemen. Dit maakt taken zoals het inmeten van nutsvoorzieningen en de aanleg van wegen met honderden punten over een groot gebied veel handiger.

Betrouwbare partner

Hexagon staat bekend om het stimuleren van innovatie en technologische vooruitgang. Als onderdeel van deze groep kan GeoMax garanderen dat zijn oplossingen werken wanneer u dat doet. Daarbij hoort ook onze belofte dat het onderhoud van de veldsoftware gratis is.

Aanvraag Offerte