Search
Close this search box.

GeoMax Zenith16

De Zenith16 GNSS-ontvanger is een kosteneffectieve investering die betrouwbare resultaten garandeert. In combinatie met GeoMax veldcontrollers en de X-PAD software komt de ontvanger tot zijn volle potentieel.

Gerenommeerde partners

Ervaar verhoogde productiviteit en lagere uitvalpercentages dankzij de kracht van de geavanceerde technologie van Hexagon en de samenwerking met hoogwaardige merken zoals SATEL en NovAtel.

Betaalbare prijs

De Zenith16 GNSS-ontvanger biedt toptechnologie tegen een betaalbare prijs en overtuigt met een opmerkelijke prestatieverhouding.

Naadloos geïntegreerd in uw workflow

X-PAD Ultimate, de toegewijde GeoMax-veldsoftware, overtuigt met een perfecte balans tussen duidelijke structuur, ongecompliceerde workflows en hoge functionaliteit. Door nauwe samenwerking met key-users wordt deze altijd up-to-date gehouden.

Het GeoMax-softwareaanbod wordt gecompleteerd door X-PAD Fusion. X-PAD Fusion heeft de veelzijdigheid en flexibiliteit om alle gegevenstypen van zowel GeoMax-sensoren als andere bronnen van derden, zoals drones, te fuseren.

Open & flexibele configuratie

Met de Zenith Manager, een stand-alone applicatie die beschikbaar is voor Windows® en AndroidTM-besturingssystemen, kunt u uw ontvanger configureren zonder de veldcontroller te gebruiken.

Aanvraag Offerte

    × Kan ik u helpen?