Zoek
Sluit dit zoekvak.

GeoMax Zenith60

De Zenith60 is een kalibratievrije kantelbare GNSS slimme antenne die gebruik maakt van de modernste technologie. In combinatie met de X-PAD-veldsoftware, veldcontrollers en alom gewaardeerde ondersteuning en services, biedt GeoMax een GNSS-oplossing die zorgt voor een gemakkelijke, flexibele en aangename werkervaring. Als onderdeel van de Hexagon-groep kan GeoMax garanderen dat zijn oplossingen werken wanneer u dat doet.

Technologie die uw leven gemakkelijker maakt

Dankzij de kantelfunctie van de GNSS-ontvanger kunt u ontoegankelijke punten meten en uw werk versnellen. U hoeft geen tijd meer te besteden aan het nivelleren van de stok. De Zenith60 is kalibratievrij. Beweeg hem eenvoudig heen en weer om uw kantelfunctie in te schakelen. Wat vroeger enkele minuten duurde, kan nu in enkele seconden worden gedaan. De weerstand van het nieuwe instrument tegen elektromagnetische velden geeft u het vertrouwen dat u op uw gegevens kunt vertrouwen.

Unieke software en ondersteuning

X-PAD-veldsoftware heeft een intuïtieve workflow. Ontwikkeld met input van onze klanten, is het ontworpen om snel te worden geleerd en om uw dagelijkse werk gemakkelijker te maken. Als er vragen zijn, is er op elk moment realtime assistentie van het GeoMax-ondersteuningsteam beschikbaar. Bovendien kunt u profiteren van een reeks tutorials in de X-PAD 365 Virtual Training Academy. Na aanschaf van de software zijn er geen extra kosten voor onderhoud aangezien deze service gratis is.

Flexibiliteit om aan elke behoefte te voldoen

U heeft de flexibiliteit om de Zenith60 aan uw behoeften aan te passen, aangezien deze verkrijgbaar is in vier verschillende versies. Bepaal zelf of je een antenne nodig hebt met of zonder kantelmogelijkheid en met of zonder UHF-module. X-PAD Ultimate is verkrijgbaar in twee op maat gemaakte versies: een voor landmeters en een voor bouwprofessionals. De software draait op een groot aantal veldcontrollers die u de flexibiliteit geven om uw favoriete apparaat te kiezen.

State-of-the-art, toekomstbestendige technologie

Nu landen 2G en 3G niet langer ondersteunen, geeft de 4G LTE-module aan boord van de Zenith60 u de zekerheid dat u uw RTK-gegevens nu en in de toekomst ontvangt. De ingebouwde SATEL TR4+ is een uitzonderlijke UHF-radio die de meest gevestigde protocollen op de markt ondersteunt. Met de meetengine van onze vertrouwde partner NovAtel en andere Hexagon-technologieën is de Zenith60 een antenne waarop u kunt vertrouwen. Natuurlijk ondersteunt de Zenith60 alle huidige GNSS-systemen en signalen en is hij ontworpen om alle toekomstige signalen te verwerken.

Efficiënt en veilig gegevensbeheer

X-PAD 365, het webgebaseerde GeoMax-cloudplatform, is gemaakt om de uitdagingen op het gebied van gegevensbeheer en samenwerking aan te gaan die landmeters en bouwprofessionals elke dag tegenkomen. Werken met de Zenith60, gegevens kunnen worden geopend, opgeslagen en gedeeld via de X-PAD 365 File Manager. Je gegevens zijn altijd veilig dankzij automatische back-ups. Bovendien stelt de functie Collaborative Survey and Stakeout meerdere gebruikers in staat om samen aan hetzelfde meet- of uitzetproject te werken, realtime gemeten punten en tekeningen te delen en onmiddellijk de voortgang te zien.

Aanvraag Offerte