Zoek
Sluit dit zoekvak.

GeoMax Zoom75

De Zoom75 robot TPS is een slimme, betaalbare keuze voor zowel beginnende als ervaren landmeters. Als betrouwbaar totaalstation voor één persoon heeft de Zoom75 een optionele Bluetooth-handgreep met groot bereik, samen met de GeoTRAil-functie die uw prisma vindt op basis van de GNSS-positie die door uw veldcontroller is overgedragen. In combinatie met de veldsoftware X-PAD maakt de gebruiksvriendelijke en flexibele oplossing het eenvoudig om uw bouwplaats te digitaliseren.

Modern vastleggen en verwerken van gegevens

Geen papieren plannen meer. Upload uw plannen naar de X-PAD Ultimate-veldsoftware of naar de TPS en bewerk de CAD-tekeningen gemakkelijk ter plaatse op het grote scherm van de GeoMax robotic total stations. Grote bestanden kunnen eenvoudig en snel worden verwerkt dankzij de sterk presterende processor van de Zoom75. Met de unieke X-TILT-functie en de Zenius800 zijn ontoegankelijke punten niet langer een uitdaging. X-TILT berekent automatisch een puntpositie door de tablet die aan de prismastok is bevestigd, in twee richtingen te kantelen.

Naadloze workflow met maximale flexibiliteit

X-PAD-software, GeoMax-veldcontrollers en de Zoom75 robot TPS zijn zorgvuldig gekozen en ontwikkeld om een ​​zorgeloze en efficiënte workflow mogelijk te maken. X-PAD biedt u de flexibiliteit om uw favoriete besturingssysteem en veldcontroller te kiezen, aangezien het beschikbaar is als volledig uitgeruste Android™- en Windows®-veldsoftware die op een groot aantal veldcontrollers draait.

Eenpersoons total station

Uitgerust met de Bluetooth®-handgreep met groot bereik, verandert de Zoom75 in een echt totaalstation voor één persoon. Het ondersteunt geavanceerd zoeken naar prisma’s, gebaseerd op de GNSS-positie van de controller, gemonteerd op de stok. Omdat er geen speciale, dure en energieverslindende actieve prisma’s nodig zijn, is dit total station ideaal op elke werkplek.

Handig en veilig gegevensbeheer

X-PAD 365, het webgebaseerde GeoMax-cloudplatform, is gemaakt om de uitdagingen op het gebied van gegevensbeheer en samenwerking aan te gaan die landmeters en bouwprofessionals elke dag tegenkomen. Werken met de Zoom75, gegevens kunnen worden geopend, opgeslagen en gedeeld via de X-PAD 365 File Manager. Je gegevens zijn altijd veilig dankzij automatische back-ups. Bovendien stelt de functie Collaborative Survey and Stakeout meerdere gebruikers in staat om samen aan hetzelfde meet- of uitzetproject te werken, realtime gemeten punten en tekeningen te delen en onmiddellijk hun voortgang te zien.

Houd X-PAD op zijn best – selecteer uw service

X-PAD Ultimate software wordt altijd onderhouden zonder extra kosten. Door uw X-PERT-service actief te houden, kunt u continu profiteren van de nieuwste softwareverbeteringen.

Betrouwbare partner

Hexagon staat bekend om het stimuleren van innovatie en technologische vooruitgang. Als onderdeel van deze groep kan GeoMax garanderen dat zijn oplossingen werken wanneer u dat doet.

Aanvraag Offerte