Zoek
Sluit dit zoekvak.

GeoMax Zoom95

De Zoom95 is het echte vlaggenschip van het GeoMax TPS-portfolio. Met geavanceerde STReAM360-technologie minimaliseert dit eenpersoons total station aanzienlijk de tijd van elke meettaak en maximaliseert uw prestaties en nauwkeurigheid. In combinatie met de veldsoftware X-PAD maakt de gebruiksvriendelijke en flexibele oplossing het eenvoudig om uw bouwplaats te digitaliseren.

Modern vastleggen en verwerken van gegevens

Geen papieren plannen meer. Upload uw plannen naar de X-PAD Ultimate-veldsoftware of naar de TPS en bewerk de CAD-tekeningen gemakkelijk ter plaatse op het grote scherm van de GeoMax robotic total stations. Grote bestanden kunnen eenvoudig en snel worden verwerkt dankzij de sterk presterende processor van de Zoom95. Met de unieke X-TILT-functie en de Zenius800 zijn ontoegankelijke punten niet langer een uitdaging. X-TILT berekent automatisch een puntpositie door de tablet die aan de prismastok is bevestigd, in twee richtingen te kantelen.

Naadloze workflow met maximale flexibiliteit

X-PAD-software, GeoMax-veldcontrollers en de Zoom95 robot TPS zijn zorgvuldig gekozen en ontwikkeld om een ​​zorgeloze en efficiënte workflow mogelijk te maken. X-PAD biedt u de flexibiliteit om uw favoriete besturingssysteem en veldcontroller te kiezen, aangezien het beschikbaar is als volledig uitgeruste Android™- en Windows®-veldsoftware die op een groot aantal veldcontrollers draait.

Volledig gerobotiseerd

Met de STReAM360-technologie vindt, vergrendelt en traceert de Zoom95 het prisma eenvoudig en snel:

Scout: Verticale laserventilator wordt uitgezonden door het roterende instrument. Zodra reflecties van een prisma worden opgevangen, richt de Zoom95 nauwkeurig op dit prisma.

TRack: Het doel wordt continu gevolgd. Eenmaal vergrendeld, blijft het instrument nauwkeurig gericht, zelfs op snel bewegende doelen.

AiM: De Zoom95 richt nauwkeurig op elk prisma, zonder dat je door de telescoop hoeft te kijken.

Handig en veilig gegevensbeheer

X-PAD 365, het webgebaseerde GeoMax-cloudplatform, is gemaakt om de uitdagingen op het gebied van gegevensbeheer en samenwerking aan te gaan die landmeters en bouwprofessionals elke dag tegenkomen. Werken met de Zoom95, gegevens kunnen worden geopend, opgeslagen en gedeeld via de X-PAD 365 File Manager. Je gegevens zijn altijd veilig dankzij automatische back-ups. Bovendien stelt de functie Collaborative Survey and Stakeout meerdere gebruikers in staat om samen aan hetzelfde meet- of uitzetproject te werken, realtime gemeten punten en tekeningen te delen en onmiddellijk hun voortgang te zien.

Houd X-PAD op zijn best – selecteer uw service

X-PAD Ultimate software wordt altijd onderhouden zonder extra kosten. Door uw X-PERT-service actief te houden, kunt u continu profiteren van de nieuwste softwareverbeteringen.

Betrouwbare partner

Hexagon staat bekend om het stimuleren van innovatie en technologische vooruitgang. Als onderdeel van deze groep kan GeoMax garanderen dat zijn oplossingen werken wanneer u dat doet.

Aanvraag Offerte