[wpseo_breadcrumb]

✓ Verkoop & verhuur

✓ Ruim aanbod

✓ Eenvoudige systemen

GPS voor landmeters

Wilt u als aannemer of landmeter een GPS aanschaffen? Met onze GeoMax GNSS’en kan u gemakkelijk punten en lijnen meten. Aan de hand van onze GPS’en is het voor u heel gemakkelijk om uw positie in kaart te brengen. Bekijk de GPS voor landmeters in het assortiment van Laser Control.

Kom met ons in contact

GPS voor landmeters

Vertrouw op ons advies over een GPS voor landmeters

Een GPS meet punten en lijnen dat u op het veldboek kan benoemen. Voor een aannemer komt dit zeker van pas, denk maar aan complexe plannen van gebouwen en diepe putten bijvoorbeeld. Het resultaat van zo een meting door de landmeter is een tekening of puntenlijst van de bestaande situatie. Het intuïtieve gebruik van de software mag natuurlijk niet vergeten worden als bijkomend voordeel. Als professioneel bedrijf staan we u bij met gedegen advies over welke GPS het meest geschikt is voor uw project. Bij ons rekent u dus op een betrouwbare adviserende rol. Bent u benieuwd naar onze andere toepassingen? Om kabels in de grond te detecteren zijn kabeldetectoren enorm handig. Dit apparaat detecteert kabels en leidingen die in de grond liggen. Zo weet u waar u kunt graven zonder obstakels.

Contacteer ons en laat u adviseren

Heeft u een GPS voor een landmeter nodig? Wij vertellen u graag meer over ons hele assortiment aan GPS voor landmeters. Wilt u meer weten over ons bedrijf? Wij zijn gevestigd in Gent, Oost-Vlaanderen, maar we leveren in het hele land. Heeft u andere vragen? Stuur een e-mail naar info@lasercontrol.be of neem telefonisch contact met ons op via 09/226.83.29.

medewerkers

Contact

Laser Control bv
Speistraat 41
9030 Mariakerke - gent

Tel 09/226.83.29

BTW BE0460.719.613

Mail: info@lasercontrol.be

× Kan ik u helpen?