[wpseo_breadcrumb]

✓ Verkoop & verhuur

✓ Ruim aanbod

✓ Eenvoudige systemen

Het graafindicatie systeem: iDig touch 2d

Met een goede graafindicatie wordt er gekeken naar de afstanden, dieptes en gewenste hellingen in de grond. Dit bevordert uw project en geeft een inzicht in hoe de grond eruit ziet. Ook als u meerdere graafmachines heeft, is dit geen probleem voor de graafindicatie. Het apparaat ziet al uw graafmachines, geeft hoogtes aan ten opzichte van de laser en slaat deze gegevens op. 

Kom met ons in contact

IDig Touch 2D

iDig: Real Time graafindicatie systeem

Met het iDig-systeem kunt u afstanden, dieptes en gewenste hellingen weergeven als graafindicatie. De combinatie van geavanceerde technologieën is uniek in de wereld: geen kabels, radiocommunicatie, een vereenvoudigde installatie en de mogelijkheid om het apparaat op te laden via zonne-energie. De gebruikersinterface is ontworpen met graafmachinisten en is daardoor heel gebruiksvriendelijk.

Geen kabels, simpele installatie

Minder dan een uur is de gemiddelde tijd die u nodig heeft om het systeem te installeren. Eenmaal u dit gedaan heeft, hoeft u het niet nog een keer te doen. De iDig onthoudt de exacte afmetingen van uw graafmachines. De iDig installeren is heel eenvoudig: bevestig de drie sensoren, de controller en de LED-balk in de cabine en begin met werken. U heeft geen technicus nodig voor de graafindicatie, u doet het zelf door de instructies op het scherm te volgen. Een totaal station brengt ook de machines op een bouwplaats in kaart. Met de 3D-machinebesturing is het mogelijk om van een afstand de machines te besturen op de bouwplaats.

iDig 2D-sensor

Om de functionaliteit van de iDig 1D te verhogen, kan een 2D-sensor bijgevoegd worden. De sensor kan eenvoudig worden geïnstalleerd in de cabine van graafmachine en laat toe de cabine te draaien tijdens het graven van een helling.

 

Eén systeem voor al uw graafmachines

Heeft u meerdere graafmachines? Perfect, we hebben een verwisselbaar systeem dat zich binnen enkele seconden van de ene machine naar de andere overplaatst. De iDig kan zoveel graafmachines als bakken opslaan als u wilt. ‘s Ochtends bevestigt u de sensoren, de controller en de LED-balk en selecteert u vervolgens de juiste graafmachine. Daarna kan u van start gaan! Bekijk ons gehele assortiment aan graafmachines. Deze graafmachines geven een goede graafindicatie.

medewerkers
werkman Laser Control

Eigenschappen:

  • Control box 7″ touch screen
  • Nauwkeurigheid +/-1cm
  • Geheugen >100 machines en > 100 Bakken
  • Voeding 12/24V
  • Waterdichtheid IP67
  • Opties tweede giek, kantelbak of tiltrotatorbak
  • 1 jaar garantie

Vraag een offerte aan

Wilt u een offerte aanvragen voor een toestel voor een goede graafindicatie? Stuur Laser Control een e-mail via info@lasercontrol.be of neem telefonisch contact met ons op via 09/226.83.29. Heeft u nog andere vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Laser Control. We zijn gevestigd in Gent, maar leveren over het hele land.

Contact

Laser Control bv
Speistraat 41
9030 Mariakerke - gent

Tel 09/226.83.29

BTW BE0460.719.613

Mail: info@lasercontrol.be

× Kan ik u helpen?