[wpseo_breadcrumb]

✓ Verkoop & verhuur

✓ Ruim aanbod

✓ Eenvoudige systemen

Herstelling van meetapparatuur

Wij staan voor u klaar met gedegen advies over de herstelling van diverse meetapparatuur. Het is van belang dat uw meettoestellen goed werken, aangezien ze dan accuraat zijn en aangeven dat het project recht is. Als uw machines niet goed werken, kan het zijn dat ze verkeerde cijfers aangeven waardoor uw hele project in de soep loopt. Dankzij onze jarenlange expertise spelen we perfect in op het probleem en bieden we een totaaloplossing aan.

Kom met ons in contact

digitaal

Welke herstelling van meetapparatuur voeren wij uit?

Het is van belang om op tijd herstellingen aan uw meetapparatuur uit te laten te voeren. Wij zorgen voor een accurate herstelling van al onze eigen meetapparatuur. Denk bijvoorbeeld aan de ISO-gecertificeerde kallibratie, herstelling van lasers of update van de nodige software. Ook als u geen klant bent, bent u zeker en vast welkom bij ons. Na ons advies kunt u indien gewenst helemaal zelf aan de slag. Bekijk zeker ook eens de apparatuur in ons aanbod. Zo hebben we een lijnlaser die u kunt uitlezen door de ontvanger te gebruiken. Dat is ideaal als u uw bouwplaats wilt digitaliseren. Met een GPS GNSS weet u precies waar u moet zijn op de bouwplaats.

Neem contact op met ons bedrijf

Wilt u herstellingen laten uitvoeren aan uw meetapparatuur? Neem dan contact op met de medewerkers van Laser Control. Wij zijn gevestigd in Gent, maar we leveren onze producten overal in België. Stuur een e-mail naar info@lasercontrol.be of neem telefonisch contact met ons op via 09/226.83.29. Onze vakmensen helpen u zo spoedig mogelijk verder en voorzien u van de gevraagde informatie.

medewerkers

Contact

Laser Control bv
Speistraat 41
9030 Mariakerke - gent

Tel 09/226.83.29

BTW BE0460.719.613

Mail: info@lasercontrol.be

× Kan ik u helpen?