iDig Touch 2D

IDig Touch 2D
iDig : Real Time graafindicatie systeem
Met het iDig-systeem kunt u afstanden, dieptes en gewenste hellingen weergeven.
De combinatie van geavanceerde technologieën is uniek in de wereld: geen kabels, radiocommunicatie, vereenvoudigde installatie en opladen via zonne-energie. De gebruikersinterface is ontworpen met graafmachinisten en is daardoor heel gebruiksvriendelijk.
Geen kabels, simpele installatie
Minder dan een uur is de gemiddelde tijd die u nodig heeft om het systeem te installeren. Eenmaal gedaan, hoeft u het niet nog een keer te doen. De iDig onthoudt de exacte afmetingen van uw graafmachines. De iDig installeren is heel eenvoudig: bevestig de 3 sensoren, de controller en de LED-balk in de cabine en begin met werken.
Geen technicus nodig, u doet het zelf door de instructies op het scherm te volgen.
Idig 2D sensor
Om de functionaliteit van de Idig 1D te verhogen, kan een 2D sensor bijgevoegd worden. De sensor kan eenvoudig worden geïnstalleerd in de cabine van graafmachine en laat toe de cabine te draaien tijdens het graven van een helling.
Eén systeem voor al uw graafmachines (meerdere machines)
Heeft u meerdere graafmachines? Perfect, we hebben een verwisselbaar systeem die zich binnen enkele seconden van de ene machine naar de andere overplaatst. De iDig kan zoveel graafmachines als bakken opslaan als u wilt.
‘s Ochtends bevestigt u de sensoren, de controller en de LED-balk en selecteert u vervolgens de juiste graafmachine. Daarna kan u van start gaan!

Eigenschappen:

 • Control box 7″ touch screen
 • Nauwkeurigheid  +/-1cm
 • Geheugen >100 machines en > 100 Bakken
 • Voeding 12/24V
 • Waterdichtheid IP67
 • Opties tweede giek, kantelbak of tiltrotorbak
 • 1 jaar garantie

Aanvraag Offerte


  Dubbele giekTilt bakTilt rotator bak

  × Kan ik u helpen?