[wpseo_breadcrumb]

✓ Verkoop & verhuur

✓ Ruim aanbod

✓ Eenvoudige systemen

Kabeldetectoren

Kabeldetectoren zijn enorm handig voor het detecteren van kabels en leidingen in de grond. Daardoor weet u precies waar u kunt graven zonder schade aan te richten. Ook een deel van het werk wordt geautomatiseerd. Bent u werkzaam bij een nutsbedrijf of wegen- en waterwerken? Bij Laser Control is het mogelijk om kabeldetectoren te kopen. Ons bedrijf is gevestigd in Gent, maar we leveren in het hele land.

Kom met ons in contact

kabeldetector

Hoe werken kabeldetectoren?

In de basis werken kabeldetectoren vrij simpel. Het apparaat, van topmerk GeoMax, wordt gebruikt om een signaal of magnetisch veld te detecteren. Dit kan een signaal zijn dat al aanwezig is of een gegenereerd signaal. Wanneer de detector het veld kruist, gebeurt er een signalisatie. Daardoor is het makkelijk om digitaal te meten waar de kabels en leidingen liggen. Denk bijvoorbeeld aan toepassingen zoals:

  • Stroomvoerende kabels: het licht moet branden;
  • De lengte van een kabel: een antenne neemt frequenties op van andere aanwezige elementen;
  • Aanwezige kabels volgen via een radiosignaal: een van de twee kabels wordt gedetecteerd om het verlies van een potentiële kabel te verkleinen.

U krijgt via de kabeldetectoren een goede indicatie waar u kunt graven zonder schade aan te richten. Bent u benieuwd naar de verhuur van afsluitcilinders of ons ander topografisch materiaal? Bekijk het hele aanbod dat Laser Control te bieden heeft.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Vraag nu een offerte aan voor onze kabeldetectoren van GeoMax en ervaar zelf de prijs-kwaliteitverhouding. Neem contact op met onze medewerkers als u vragen heeft over het systeem of als u een offerte wilt aanvragen. Stuur ons een e-mail naar info@lasercontrol.be of neem telefonisch contact met ons op via 09/226.83.29. Onze medewerkers helpen u zo spoedig mogelijk verder.

medewerkers

Contact

Laser Control bv
Speistraat 41
9030 Mariakerke - gent

Tel 09/226.83.29

BTW BE0460.719.613

Mail: info@lasercontrol.be

× Kan ik u helpen?