Zoek
Sluit dit zoekvak.

Leica RTC360 LT

De Leica RTC360-3D-oplossing voor reality capture stelt gebruikers in staat om hun omgevingen in 3D vast te leggen en te documenteren, wat leidt tot verbeterde efficiëntie en productiviteit, zowel in het veld als op kantoor. Dit wordt mogelijk gemaakt door snelle, gebruiksvriendelijke, en bovenal nauwkeurige draagbare hardware en software. De RTC360-3D-laserscanner is de ideale keuze voor professionals die de complexiteit van hun projecten willen beheren met behulp van precieze en betrouwbare 3D-visualisaties waarmee ze de mogelijkheden van elke locatie kunnen verkennen.

De RTC360 is een zeer draagbare, sterk geautomatiseerde en intuïtieve oplossing, ontworpen om de productiviteit te maximaliseren. Deze oplossing combineert de volgende elementen: een krachtige 3D-laserscanner, Leica Cyclone FIELD 360, een mobiele app die scans automatisch in realtime registreert als onderdeel van edge computing, en GeoMax Xpad Office kantoorssoftware die naadloos uw 3D-model in uw workflow integreert.

Leg scans vast in minder dan twee minuten, inclusief verbeterde beelden met een hoge dynamische reikwijdte (HDR).
Registreer automatisch uw verplaatsingen van station naar station, waardoor u uw scans op locatie vooraf kunt registreren zonder handmatige tussenkomst.
Verbeter uw datavastlegging met informatietags die inzicht geven in mogelijkheden voor betere planning, de realiteit van de locatie weerspiegelen, en het situationele bewustzijn van uw team vergroten.
Deel uw vastgelegde gegevens direct vanuit Cyclone FIELD 360 naar Leica TruView Cloud om snel projectinformatie uit te wisselen voordat u deze importeert en registreert.

Aanvraag Offerte