[wpseo_breadcrumb]

✓ Verkoop & verhuur

✓ Ruim aanbod

✓ Eenvoudige systemen

Een roterende laser kopen

Wilt u een roterende laser kopen bij Laser Control? Dan hoeft u niet langer te zoeken. Elke klassieke bouwlaser kunnen we zien als een roterende laser. Met deze laser is het mogelijk om een referentievlak te creëren. Ontdek vandaag nog ons ruime assortiment. 

Kom met ons in contact

Roterende laser

Een klassieke roterende laser kopen voor in de bouw

Een roterende laser is in feite de klassieke bouwlaser die u bij Laser Control uit Gent, te Oost-Vlaanderen, kunt kopen. Deze lazer is speciaal ontwikkeld voor de bouwbranche. Het apparaat zendt een roterende horizontale laserstraal continu uit, die op deze manier een horizontaal referentievlak weet te creëren. Als u de laser stilzet, wordt de straal beter zichtbaar. Bekijk het hele assortiment aan apparaten voor in de bouw. Zo ziet u gelijk wat handig is om bij elkaar te gebruiken. Misschien bent u eerder op zoek naar een digitale waterpas, een rioollaser of waterpastoestel? Ook dan helpen wij u graag verder.

Vraag de medewerkers om advies

Wilt u een roterende laser kopen? Of heeft u vragen over hoe het werkt? Neem dan contact op met de medewerkers van Laser Control. Wilt u meer weten over ons bedrijf? Wij zijn gevestigd in Gent, maar we leveren in het hele land. Heeft u andere vragen? Stuur een e-mail naar info@lasercontrol.be of neem telefonisch contact met ons op via 09/226.83.29. Onze medewerkers helpen u verder.

medewerkers

Contact

Laser Control bv
Speistraat 41
9030 Mariakerke - gent

Tel 09/226.83.29

BTW BE0460.719.613

Mail: info@lasercontrol.be

× Kan ik u helpen?