Search
Close this search box.

Unicontrol 3D voor dozers

AUTOMATISCHE 3D-MACHINEBESTURING VOOR DOZERS
De automatische nivelleringsbesturing van Unicontrol voor dozers zorgt voor nauwkeurig egaliseren met centimeter precisie. Het is ontworpen voor uitzonderlijke effectiviteit en intelligente, geautomatiseerde bladbesturing die uw werk slimmer maakt, ongeacht het ervaringsniveau. Automatische nivelleringsbesturing met Unicontrol 3D is uw garantie voor minder fouten!
3 BELANGRIJKE VOORDELEN VAN AUTOMATISCHE NIVELLERINGSBESTURING
1. Superieure nauwkeurigheid in nivellering

Bereik ongeëvenaarde precisie en perfecte hellingen, met automatische aanpassingen.

2. Efficiëntie in de uitvoering

Ervaar snellere, efficiëntere nivellering met minder noodzaak voor handmatige interventie en minder correcties.

2. Realtime visualisatie voor perfecte resultaten

Met 3D real-time begeleiding zie je jouw nivelleringsvoortgang terwijl het gebeurt, waardoor de afstemming met projectplannen en precisie in de uitvoering wordt gewaarborgd.

JOYSTICK INTEGRATIE: INTUÏTIEVE EN NAADLOZE BESTURING
Activeer automatische besturing direct vanuit de geïntegreerde dozerbediening

De automatische nivellering kan rechtstreeks worden in- of uitgeschakeld met een enkele klik op de joystick in de bulldozer. Dit zorgt voor een naadloze ervaring waarbij de bulldozerbediener geen vinger van de bediening hoeft te halen. De integratie van de joystick met de functietoggle van de automatische nivellering maakt het gemakkelijk voor de bulldozerbediener om direct te beginnen met nivelleren.

Directe offset aanpassingen met de bulldozer joystick

De integratie tussen de joystick en de Unicontrol3D biedt een snelle manier om de offset aan te passen volgens het originele ontwerpbestand, met behulp van de joystickknop van een willekeurige bulldozer. Dit is vooral handig voor oppervlakken die bestrating, asfalt of grind nodig hebben volgens het uiteindelijke ontwerp. Deze offsetlijn kan nu rechtstreeks vanaf de joystick in de machine worden aangepast, waardoor het voor bulldozerbedieners eenvoudig en snel wordt om aan de specifieke behoeften van een project te voldoen, zonder het originele ontwerpbestand aan te passen. 

TABLET

Het vertrouwde, gebruiksvriendelijke Android-systeem en het draagbare draadloze scherm stroomlijnen uw werk. De simplistische interface biedt gemakkelijke toegang tot menu’s en gegevens – slechts een paar aanrakingen op het scherm en u bent klaar om te gaan. Met alles bij de hand is de draadloze tablet gemaakt voor een leven op bouwplaatsen.

digitaal meten

Aanvraag Offerte

    × Kan ik u helpen?