Zoek
Sluit dit zoekvak.

Unicontrol 3D voor wielladers

digitaal
EEN EENVOUDIGE 3D MACHINEBEDIENING VOOR WIELLADERS
Unicontrol 3D is een zeer intuïtief 3D-machinebesturingssysteem voor alle soorten wielladers. Onze belangrijkste taak is om het werk voor de machinist gemakkelijker te maken. Daarom hebben we een eenvoudig en gebruiksvriendelijk systeem ontwikkeld waarvoor geen technische kennis nodig is.
SENSOREN
De snelle sensoren houden u continu op de hoogte en houden u op de hoogte van de positie van de bak. Unicontrol 3D ondersteunt het bewegende chassis-, voorarm- en baksensoren. Hellingen en dieptes worden continu bijgewerkt, wat resulteert in een snelle en nauwkeurige uitvoering.
DUBBELE GNSS
Met een Dual GNSS-box en antennes kunt u positioneringstaken zonder wachten uitvoeren. Ook zorgt de box voor nauwkeurigheid, minder fouten en verhoogde productiviteit. Als eerste ter wereld installeren wij onze antennes op het dak van de wiellader!
TABLET
Het vertrouwde, gebruiksvriendelijke Android-systeem en het draagbare draadloze scherm stroomlijnen uw werk. De simplistische interface biedt gemakkelijke toegang tot menu’s en gegevens – slechts een paar aanrakingen op het scherm en u bent klaar om te gaan. Met alles bij de hand is de draadloze tablet gemaakt voor een leven op bouwplaatsen.
digitaal meten

Aanvraag Offerte