Unicontrol Cloud

Home > Oplossingen > Machinebesturing > Unicontrol Cloud

ÉÉN AANSLUITPUNT VOOR UW UNICONTROL-OPLOSSINGEN

Synchroniseer projecten, bestanden en instellingen automatisch over uw gehele Unicontrol-vloot zonder dat u uw bureau hoeft te verlaten. De integratie van Infrakit zorgt voor een naadloze open-datastroom op locatie, waardoor de samenwerking tussen verschillende softwareplatforms voor machinebesturing wordt verbeterd.

Upload projectbestanden op afstand rechtstreeks naar uw Unicontrol3D machinebesturingen of Rover-teams. Synchroniseer projectbestanden in realtime tussen kantoor, operator en Unicontrol Rover. Configureer op afstand NTRIP- en geolocatie-instellingen op alle apparaten.

Met Unicontrol Cloud is ondersteuning op afstand efficiënter dan ooit. Uw distributeur krijgt een compleet overzicht van de gezondheid van uw machines. De Unicontrol Cloud biedt diagnostiek en continue gezondheidscontroles op alle werkende machines, waardoor minimale uitvaltijd tijdens storingen wordt gegarandeerd.

Ondersteuning op afstand is eenvoudiger dan ooit. Ons ondersteuningsteam heeft toegang tot diagnostische gegevens van uw machine en kan het probleem op afstand helpen oplossen. Dankzij de snelle ondersteuning kunt u snel weer aan het werk.

Vraag offerte aan