Zoek
Sluit dit zoekvak.

Unicontrol GNSS Rover

De Unicontrol Rover maakt uitzetten en meten makkelijker dan ooit!

De Unicontrol GNSS Rover met ingebouwde kantelfunctie combineert een hoogwaardige GNSS-ontvanger met onze vertrouwde intuïtieve tabletinterface. Deel metingen rechtstreeks met andere Unicontrol producten in realtime voor efficiënte samenwerking.

Continue synchronisatie tussen rover en machine

Met de GNSS Rover van Unicontrol kunt u gemakkelijker dan ooit punten en lijnen meten en uitzetten. Werkbestanden worden naadloos en direct gesynchroniseerd via de Unicontrol-cloudoplossing om direct te worden gedeeld met werkende machines en werkstations. Met de Unicontrol Rover kunt u zelfstandig of direct samenwerken met systemen van Unicontrol – een perfecte synergie om tijd te besparen en de samenwerking te verbeteren.

Een rover gemaakt voor iedereen

Het vertrouwde, gebruiksvriendelijke Android-systeem en het draagbare draadloze scherm stroomlijnen uw graafproces. De intuïtieve interface biedt gemakkelijke toegang tot menu’s en gegevens – slechts een paar aanrakingen op het scherm en u bent klaar om punten te meten en uit te zetten. Het eerste roversysteem dat door iedereen op de bouwplaats kan worden gebruikt!

Een betrouwbare en nauwkeurige partner

Onze uiterst nauwkeurige GNSS-ontvanger biedt multi-constellatie en frequentietracking met maximaal 800 satellietkanalen en alle signalen als standaard, inclusief GPS, BDS, GLONASS, GALILEO, QZSS en SBAS.

Het 4G-netwerk en de ingebouwde radiozender zorgen voor de hoogste connectiviteit en snelle reactietijd.

Aanvraag Offerte