Unicontrol3D voor graafmachines

Home > Oplossingen > Machinebesturing > Unicontrol3D voor graafmachines

ZEER INTUÏTIEVE 3D-MACHINEBESTURING VOOR ALLE GRAAFMACHINES

 

We streven ernaar het werk van de machinist te vereenvoudigen en onnodig herwerk en uitvaltijd te voorkomen met een systeem dat gemakkelijk te gebruiken is, ongeacht het vaardigheidsniveau. Unicontrol3D is een gebruiksvriendelijk machinebesturingssysteem met GPS voor graafmachines – voor een onverslaanbare prijs.

 

De volgende componenten vormen de kern van een Unicontrol3D besturing en zullen de efficiëntie van uw graafprojecten aanzienlijk verhogen!

Vraag offerte aan


  triple giekZwenk giekTilt bak

  Onze fast-tracking sensoren worden geïnstalleerd op het chassis, de giek, stick en bak. Unicontrol 3D ondersteunt ook zwenkgiek, triple giek en tiltrotators. Hellingen en dieptes worden zo continu berekend, wat resulteert in een snelle en nauwkeurige meting.

  Minder uitvaltijd met GNSS-antennes met meerdere constellaties. Met de Septentrio GNSS-box en antennes kunt u positioneringstaken zonder wachten uitvoeren en deze zorgen voor een nauwkeurige uitvoering, minder fouten en verhoogde productiviteit.

  Verhoog uw productiviteit met de intuïtieve interface voor machinebesturing. Met een eenvoudige aanraking op het scherm heeft u direct toegang tot menu’s en gegevens, waardoor u snel aan de slag kunt. De draadloze tablet is speciaal ontworpen voor gebruik op de bouwplaats, zodat alle benodigde informatie binnen handbereik is.

  COMPATIBEL MET ALLE GRAAFMACHINES

  Unicontrol 3D-machinebesturing kan naadloos worden geïntegreerd bij elk type graafmachine: van wendbare minigraafmachines tot krachtige graafmachines met groot bereik, rupsbanden en mobiele graafmachines. Ervaar ongeëvenaarde precisie en reactievermogen in 3D-begeleiding ongeacht welke machine.

  TOEPASSINGSSCENARIO’S

  Dankzij de virtuele begeleiding van de 3D-machinebesturing kunnen operators realtime werkprocessen bekijken en as-built gegevens leveren voor kwaliteitscontrole. Door directe feedback over het nivelleringsniveau, de hellingshoek en de graafwerkzaamheden te bieden, afhankelijk van het ontwerp, verbetert het systeem de efficiëntie en vergroot het de onafhankelijkheid van de machinist.