Unicontrol3D voor nivelleerbladen

Home > Oplossingen > Machinebesturing > Unicontrol3D voor nivelleerbladen

ZEER INTUÏTIEVE 3D-MACHINEBESTURING VOOR NIVELLEERBLADEN

Wij streven ernaar het werk van de machinist te vereenvoudigen en onnodig herwerk en stilstand te voorkomen. We hebben een gebruiksvriendelijk systeem ontwikkeld tegen een concurrerende prijs, ongeacht het vaardigheidsniveau van de operator.

 

De volgende componenten vormen de kern van een Unicontrol3D besturing en zullen de efficiëntie van uw graafprojecten aanzienlijk verhogen!

Vraag offerte aan

    Onze fast-tracking sensoren houden u continu nauwkeurig op de hoogte van uw werkvoortgang. Hellingen en dieptes worden continu bijgewerkt, wat resulteert in een snelle en nauwkeurige uitvoering.

    Minder uitvaltijd met GNSS-antennes met meerdere constellaties. Met de Septentrio GNSS-box en antennes kunt u positioneringstaken zonder wachten uitvoeren en deze zorgen voor een nauwkeurige uitvoering, minder fouten en verhoogde productiviteit.

    Verhoog uw productiviteit met de intuïtieve interface voor machinebesturing. Met een eenvoudige aanraking op het scherm heeft u direct toegang tot menu’s en gegevens, waardoor u snel aan de slag kunt. De draadloze tablet is speciaal ontworpen voor gebruik op de bouwplaats, zodat alle benodigde informatie binnen handbereik is.

    TOEPASSINGSSCENARIO’S

    Dankzij de virtuele begeleiding van de 3D-machinebesturing kunnen operators realtime werkprocessen bekijken en as-built gegevens leveren voor kwaliteitscontrole. Door directe feedback over het nivelleringsniveau, de hellingshoek en de graafwerkzaamheden te bieden, afhankelijk van het ontwerp, verbetert het systeem de efficiëntie en vergroot het de onafhankelijkheid van de machinist.