Unicontrol 3D

EEN EENVOUDIG SYSTEEM

Met Unicontrol 3D bent u in een mum van tijd klaar om te graven. De introductie van het systeem kan ter plaatse worden gedaan en direct worden gebruikt – een tool die een groot verschil maakt voor de machinist en de aannemer.
 
EEN FOUT MINDER

Unicontrol 3D helpt de aannemer met beheersbare gegevensverzameling, nauwkeurige documentatie en kwalitatieve borging.
HET ZOU GEMAKKELIJK MOETEN ZIJN OM EEN PUT TE GRAVEN

Digitalisering moet gebruiksvriendelijk zijn – dit is de essentie van ons systeem met een eenvoudige interface gebaseerd op geavanceerde technologie.

 

SNELLE ONDERSTEUNING

Via remote support op de flexibele tablet kunnen we je snel helpen. Ons getalenteerde support team staat altijd klaar om zo snel mogelijk een oplossing te vinden zodat jij weer verder kunt met je werk!
Unicontrol3D is een flexibel, betrouwbaar en eenvoudig machinebesturingssysteem. Met gebruiksvriendelijke technologie wordt de werkdag veel gemakkelijker voor de operator en de kwaliteitsborging zowel sneller als nauwkeuriger.
Unicontrol3D is het enige systeem op de markt dat de zwenkgiek volledig ondersteunt en de beste functionaliteit en flexibiliteit garandeert voor kleinere graafmachines. Unicontrol 3D bespaart tijd en middelen en levert exacte gegevens voor graafwerkzaamheden. Machinebesturing is eenvoudig gemaakt.

De voordelen van Unicontrol 3D

MAKKELIJK TE GEBRUIKEN

Ons belangrijkste doel is om het werk van de operator te vergemakkelijken. Met dat in gedachten hebben we een zeer gebruiksvriendelijk systeem met een intuïtieve interface gecreëerd. Het systeem is snel en eenvoudig in te stellen – het duurt niet lang voordat u aan de slag kunt.
KOSTENBESPAREND 
Unicontrol 3D minimaliseert de noodzaak voor een bouwvakker om buiten de graafmachine te werken. De machinist kan ter plaatse onafhankelijk zien waar hij moet graven en gedetailleerde documentatie verstrekken voor kwaliteitsborging. Unicontrol 3D bespaart tijd en geld.
GOEDE SERVICE

We weten dat het tijd kost om iets nieuws te leren. Daarom staat ons uitstekende ondersteuningsteam altijd voor je klaar als je vragen hebt!
Laser Control BV
Speistraat 41                                                  
9030 Gent
Tel: 092268329
mail: info@lasercontrol.be
8:00 – 18:00
maandag – donderdag
8:00 – 17:00
vrijdag