Zoek
Sluit dit zoekvak.

Unicontrol 3D

EEN EENVOUDIG SYSTEEM

Met Unicontrol 3D bent u in een mum van tijd klaar om te graven. De introductie van het systeem kan ter plaatse worden gedaan en direct worden gebruikt – een tool die een groot verschil maakt voor de machinist en de aannemer.

 
EEN FOUT MINDER

Unicontrol 3D helpt de aannemer met beheersbare gegevensverzameling, nauwkeurige documentatie en kwalitatieve borging.

HET ZOU GEMAKKELIJK MOETEN ZIJN OM EEN PUT TE GRAVEN

Digitalisering moet gebruiksvriendelijk zijn – dit is de essentie van ons systeem met een eenvoudige interface gebaseerd op geavanceerde technologie.

SNELLE ONDERSTEUNING

Via remote support op de flexibele tablet kunnen we je snel helpen. Ons getalenteerde support team staat altijd klaar om zo snel mogelijk een oplossing te vinden zodat jij weer verder kunt met je werk!

Unicontrol 3D is een flexibel, betrouwbaar en eenvoudig machinebesturingssysteem. Met gebruiksvriendelijke technologie wordt de werkdag veel gemakkelijker voor de operator en de kwaliteitsborging zowel sneller als nauwkeuriger.

Unicontrol 3D is het enige systeem op de markt dat de zwenkgiek volledig ondersteunt en de beste functionaliteit en flexibiliteit garandeert voor kleinere graafmachines. Unicontrol 3D bespaart tijd en middelen en levert exacte gegevens voor graafwerkzaamheden. Machinebesturing is eenvoudig gemaakt.

De voordelen van Unicontrol 3D

MAKKELIJK TE GEBRUIKEN

Ons belangrijkste doel is om het werk van de operator te vergemakkelijken. Met dat in gedachten hebben we een zeer gebruiksvriendelijk systeem met een intuïtieve interface gecreëerd. Het systeem is snel en eenvoudig in te stellen – het duurt niet lang voordat u aan de slag kunt.

KOSTENBESPAREND 

Unicontrol 3D minimaliseert de noodzaak voor een bouwvakker om buiten de graafmachine te werken. De machinist kan ter plaatse onafhankelijk zien waar hij moet graven en gedetailleerde documentatie verstrekken voor kwaliteitsborging. Unicontrol 3D bespaart tijd en geld.

GOEDE SERVICE

We weten dat het tijd kost om iets nieuws te leren. Daarom staat ons uitstekende ondersteuningsteam altijd voor je klaar als je vragen hebt!

EEN EENVOUDIG SYSTEEM

Unicontrol 3D is een zeer intuïtief 3D-machinebesturingssysteem voor alle soorten graafmachines. Het is onze missie om het werk van de machinist te vereenvoudigen en onnodige uitdagingen te vermijden. Daarom hebben we een zeer intuïtief en gemakkelijk te leren systeem ontwikkeld waarvoor geen reeds bestaande technische kennis vereist is. Het moet gemakkelijk zijn om een kuil te graven.

SENSOREN

Onze fast-tracking sensoren houden u continu op de hoogte en nauwkeurig op de hoogte van uw werkvoortgang. De sensoren dekken alles van pitch/roll, giek, stick, tilt tot en met de bak. Unicontrol 3D ondersteunt zwenkgiek, dubbele arm en kantelrotator met speciale sensoren. Hellingen en diepte worden continu bijgewerkt, wat resulteert in een snelle en nauwkeurige uitvoering.

ANTENNES

Met een Dual GNSS-box en antennes kunt u positioneringstaken zonder wachten en zorgen voor nauwkeurigheid uitvoeren, minder fouten en verhoogde productiviteit.

TABLET

Het vertrouwde, gebruiksvriendelijke Android-systeem en het draagbare draadloze scherm stroomlijnen uw werk. De simplistische interface biedt gemakkelijke toegang tot menu’s en gegevens – slechts een paar aanrakingen op het scherm en u bent klaar om te werken. Met alles bij de hand is de draadloze tablet gemaakt voor een leven op de bouwplaats.

Machine besturing
DATAFLOW

Met uw huidige cloudoplossing kunt u ontwerpbestanden uploaden, uw projectgegevens delen en bijwerken. De mogelijkheid om in een mum van tijd gegevens tussen machines en werkstations over te dragen, geeft u toegang tot uw gegevens, ongeacht de locatie.

Aanvraag Offerte


    Dubbele giekZwenk giekTilt bakTilt rotator bak